ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
February 2024
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα μας με την εγκάρδια ναυτική χειραψία του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΠΕΤΣΩΝ.

Ο Όμιλός μας φέτος συμπληρώνει τα 10 χρόνια λειτουργίας με όραμα και σχέδια για πορεία προς τα εμπρός.

Η επιλογή των μελών μας να τιμήσουν και να εμπλουτίσουν τις τάξεις μας είναι πολύ σημαντική, όχι μόνο για μας, αλλά και για το νησί μας, ακόμα και για τη χώρα μας, αφού η απόφασή τους να γίνουν φίλοι και υποστηρικτές των πρωτοβουλιών του Ν.Ο.ΣΠ. χτίζει την πύλη για την δική τους προσωπική είσοδο, παρουσία και μέθεξη στο ευρύ φάσμα των θετικών δράσεων που μας περιμένει όλους στο θαλάσσιο μέτωπο των Σπετσών.

Ο πρωταρχικός και άμεσος στόχος του Δ.Σ. μας είναι να σταθεροποιηθεί η εξαιρετική μας ομάδα από νεαρά κορίτσια και αγόρια, που σταδιακά ποτίζεται με την αγάπη της θάλασσας, της παραδοσιακής ναυτοσύνης και του αθλητικού πνεύματος της ευγενούς άμιλλας και της ηθικής.

Η οικονομική υποστήριξη των δωρητών, υποστηρικτών και δια βίου μελών χτίζει το στέρεο έδαφος για την αντιμετώπιση των αναγκαίων δαπανών και των όποιων μικρών ή μεγάλων επενδύσεων που απαιτούνται για τη διαχείριση κι εξέλιξη του ομίλου, όπως τη συνεργασία με εξαίρετους εκπαιδευτές, τη βελτίωση του στολίσκου μας και των εγκαταστάσεών μας και την οργάνωση αθλητικών δρώμενων σε περιφερειακό, εθνικό και μεσογειακό επίπεδο.

Αλλά πέρα από κάθε φυσική προσπάθεια και απασχόληση στο Ν.Ο.ΣΠ., η συμβολή των μελών μας μας δίνει την ελπίδα να μετατρέψουμε το Ν.Ο.ΣΠ. μακροπρόθεσμα, σε ένα άξονα υποστήριξης της αναγέννησης των παραδόσεων της θάλασσας, της παραδοσιακής ναυπηγικής τέχνης, της αγάπης για τη φύση και το καθαρό αεράκι και για τν ευγενή αθλητική νοοτροπία που η κοινωνία μας χρειάζεται επιτακτικά.

Υπόσχεσή μας είναι να χτίσουμε όλοι μαζί για μια αειφόρο ιστιοπλοϊκή θαλασσινή κοινότητα, προσφέροντας έναν καλό τόπο για να συναντηθούμε με τους εαυτούς μας και με τη νεότερη γενιά που μας ακολουθεί.

Με τους ποτισμένους από το αλάτι θαλασσινούς χαιρετισμούς μας για ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ,

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΣΠ.

 

1453 1454 1461
(Φωτογραφίες: Νίκος Μαρματσούρης; 27/10/2013)