ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013. ΣΠΕΤΣΕΣ

ΕΝΑΡΚΤΗΡΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013. ΣΠΕΤΣΕΣ

Αγαπητοί Υποστηρικτές του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών,

Σάς ευχαριστούμε για την αθρόα εγγραφή σας ως υποστηρικτές για τη δημιουργία του «Ναυτικού Ομίλου Σπετσών» και για την επιλογή μας ως συντονιστική επιτροπή που κινεί τις διαδικασίες για να ολοκληρωθεί η ίδρυσή του.

Ορθώς αναφέρθηκε στην πρώτη μας συνάντηση πως η δημιουργία ενός ομίλου με ναυταθλητικό προσανατολισμό, αλλά και άλλες δράσεις, πολιτιστικές κλπ., ταιριάζει απόλυτα στη μακρά και πλούσια ναυτική ιστορία, αλλά και στον κοσμοπολιτισμό του νησιού μας.

Στη συνάντηση ο κ. Εμμ. Βορδώνης μάς υπενθύμισε την ευτυχία και περηφάνεια που βλέπαμε στα πρόσωπα των παιδιών που αγωνίζονταν στο πρόσφατο Spetses Mini Marathon. Έχοντας αυτή την εικόνα στο νου, πρέπει να συνεργαζόμαστε ώστε να τους δίνουμε περισσότερες ευκαιρίες για να μετέχουν, να μαθαίνουν και να διαπρέπουν – κάτι που άλλωστε ισχύει για τους εαυτούς μας και για τις επόμενες γενιές. Ένας από τους κύριους στόχους του «Ναυτικού Ομίλου Σπετσών» θα είναι η επιτυχής οργάνωση, διαχείριση και ενθάρρυνση τέτοιων δραστηριοτήτων.

Η αθρόα προσέλευση στην εναρκτήρια συνάντηση την Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013 στην Αναργύρειο και Κοργιαλένειο Σχολή Σπετσών (ΑΚΣΣ) και τα ηλεκτρονικά μηνύματα από όσους ζητούν να συμμετάσχουν σ΄αυτό το σημαντικό εγχείρημα, δείχνουν αναμφίβολα πως οι κάτοικοι των Σπετσών είναι πρόθυμοι να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν έναν επιτυχημένο όμιλο, που θα εμπνέει στους ντόπιους και στους επισκέπτες την αγάπη προς τη θάλασσα και τον θαλάσσιο αθλητισμό.

Πιστεύουμε ότι συμφωνείτε πως η γενναιόδωρη προσφορά της ΑΚΣΣ, δηλαδή η παραχώρηση χώρου για την έδρα του Ομίλου, καθώς και 5 ιστιοπλοϊκών σκαφών τύπου «Rhodes19» και 3 κωπηλατικών λέμβων, δίνει ένα ισχυρό κίνητρο ώστε να επισπεύσουμε τις διαδικασίες για την ταχύτερη δυνατόν αξιοποίηση αυτών των πόρων.

1453 1454

1461

(Φωτογραφίες: Νίκος Μαρματσούρης; 27/10/2013)

 

Με τη βοήθεια της Αλεξάνδρας Μανώλη, που προσφέρθηκε εθελοντικά να εκτελεί χρέη γραμματέως του ομίλου, προβαίνουμε στα εξής:

1. Συντάσσουμε το σχέδιο καταστατικού του Ομίλου, σε συνεργασία με σοβαρά νομικά γραφεία με εμπειρία στα αθλητικά. Συμβουλές και υποστήριξη από ειδικούς ανάμεσά μας ή φίλους, είναι καλοδεχούμενες. Το τελικό σχέδιο θα τεθεί προς διαβούλευση.

2. Επεξεργαζόμαστε σχέδιο για τον εξοπλισμό, τις εγκαταστάσεις και τους πόρους που χρειάζονται για ένα αρχικό πρόγραμμα ιστιοπλοΐας το 2014.

3. Επεξεργαζόμαστε την ταυτότητα του Ομίλου και τα εργαλεία επικοινωνίας του, λ.χ. βάση δεδομένων και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ προβλέπεται και η δημιουργία ιστοσελίδας.

4. Γίνεται η επεξεργασία προτάσεων λογότυπου. Οι τελικές προτάσεις θα τεθούν προς διαβούλευση στο εγγύς μέλλον.

 

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ Ν.Ο.ΣΠ.

Δημήτρης Ανάργυρος

Αντώνης Βορδώνης

Νίκος Νικολαϊδης

Αλέξανδρος Μπούφης

Μανόλης Παντελής

Πέτρος Πετρακόπουλος

Administration: Αλεξάνδρα Μανώλη

Contact: info@nosp.gr

Εισήγηση ίδρυσης του ομίλου Οκτώβριος 2013